Events

Maandag 29 mei 2017

Riche Boxmeers Open 2017

Riche Boxmeers Open 2017

Riche Boxmeers Open 2017

Op maandag 29 mei a.s. wordt het Riche Boxmeers Open gespeeld op de prachtige golfbanen van Bleijenbeek in Afferden. Deelnemers aan de wedstrijd op de grote baan worden naar sterkte ingedeeld in 3 categorieën. Daarnaast is er voor mensen die willen ervaren of golfen een sport voor hen is, een clinic onder leiding van Felix van den Heuvel. Deelnemers kunnen gebruik maken van vervoer per bus vanaf hotel Riche. Het is een open wedstrijd, zodat ook golfers die niet in de gemeente Boxmeer wonen er aan mee kunnen doen. De dag zal zeker duidelijk Boxmeerse kenmerken hebben en er komen lekkernijen en verrassingen voorbij. Na afloop van de wedstrijd en de clinic is er een drankje en een snack. Om 19.00 uur is er voor alle deelnemers en eventuele partners bij Riche een aspergesdiner met heerlijke wijn of andere drankjes. Tijdens dit diner is de prijsuitreiking en erna zorgt een diskjockey voor gezellige (dans)muziek. Aanmelden kan via de site van Hotel Riche: www.riche.nl.  De inschrijving sluit 15 mei of zoveel eerder wanneer de verschillende onderdelen volgeboekt zijn. Het belooft een sportieve verwendag te worden!

Locatie: Golfbaan Bleyenbeek
Aanvang: 11:00 uur
Vrijdag 02 juni 2017 € 5,00

Graduation Gala

Graduation Gala

Graduation Gala is het eerste gala dat door Metameer leerlingen zelf wordt georganiseerd. Met een super locatie en vette DJ's belooft het een top feest te worden!

Het thema is gala dus kom allemaal in gala kleding

Kaartjes zijn voor maar €5,- te koop bij leerlingen van het Metameer (Maartje, Evi, Niek, Ties en Willem), bij Riche achter de bar en online via https://ticketmoves.nl/events/156/

Vanaf 21:00 uur zijn alle havo/vwo eindexamen kandidaten van Metameer met hun introducee welkom. Vanaf 22:30 zijn alle anderen feestgangers van harte welkom.

Leeftijd: 16+

Line up tot nu toe:
DJ Mick
DJ Eleven

Locatie: Grote Zaal
Aanvang: 21:00 uur