Events

Zaterdag 17 maart 2018 € 10,00

Rock@Riche Tribute Night

Helemaal los gaan bij Rock@Riche Tribute. Een nieuw concept van Riche m.m.v. Rocco Jansen! 2* per jaar hebben we Tribute Night met de beste rock bands. We beginnen goed! Om 20.30 uur is de zaal open en om 21.15 begint St. Jimmy's met Green Day. Na deze toppers zullen de Songs of the Deaf een tribute doen van the Queens of the Stone Age! En om de avond helemaal af te maken komt Vannstein met een tribute van Rammstein! Deze show is net zo goed als  de spetterende show van Rammstein zelf met vuurwerk en alles er op en eraan. Dat wil jij niet missen!! En dat voor 10 euro in de VVK en 15 euro bij de deur. Kaarten zijn nu verkrijgbaar via: 

https://ticketmoves.nl/events/187/

En binnenkort aan bij RIche in het café!

Locatie: GZ
Aanvang: 20:30 uur
Zaterdag 24 maart 2018

Glamour Bingo with Bubbles

Zaterdag 24 maart komt de eerst Glamour Bingo with Bubbles!! Iedereen kent wel de diverse Bingo's met glitters en glamour? En dat kunnen ze in Boxmeer ook. Een avond helemaal verzorgd met mooie damesspulletjes en vooral hele mooie prijzen om te winnen. 

Uitverkocht.

Locatie: GZ
Aanvang: 20:00 uur
Zondag 08 april 2018

Andre Hazes

Andre Hazes

Na het overweldigend succes van vorig jaar is het ons weer gelukt om Andre Hazes naar Riche te krijgen. Het programma is als volgt: Johnnie Romein, Ruby vd Hork, Peter Beense en Dre Hazes. En Hans Kap zal er voor zorgen dat er gezellige muziek is tijdens de pauzes!! De zaal is wederom uitverkocht!!!

Locatie: GZ Riche
Aanvang: 16:00 uur