Events

feestdagen
Maandag 25 december 2017

Kerst

Heeft u al plannen voor de kerst? Wij serveren weer de lekkerste gerechten deze dagen. Beide dagen is ons restaurant voor u geopend en 1e kerstdag serveren wij een kerstbuffet in de Foyer.

Wilt u met een groter gezelschap komen? Dan kunnen wij u ook helpen met een mooie zaal waar u privé kunt zitten. Hier serveren wij ons heerlijk kerstbuffet!

Locatie: Riche
Aanvang: 18:00 uur
Dinsdag 26 december 2017 € 8,00

Baby Blue in Riche

2e Kerstdag staat garant voor een groot feest bij Riche. Na vele feesten en de beste DJ's van het land hebben we dit jaar de mannen van Baby Blue kunnen vastleggen. 

Baby Blue bestaat uit vijf jongemannen van wie bij elk optreden hun energie en hun enthousiasme overslaan op het publiek. Vanaf de eerste minuut worden de toeschouwers geraakt door de aanstekelijke muziek en staat de hele tent op zijn kop. Ongeacht het tijdstip of de locatie, keer op keer bouwen zij een groot en geweldig feest.

Een optreden van Baby Blue is voor jong en oud een onvergetelijke en unieke ervaring!

Naast de mannen van Baby Blue zal DJ Bram er voor zorgen dat niemand stil zal staan. Kaarten in de VVK zijn 8 euro en aan de deur 10 euro. 

Kaarten zijn ook te koop via: https://ticketmoves.nl/events/177/

Locatie: GZ
Aanvang: 22:00 uur
Vrijdag 29 december 2017

The Wheels in Concert

Om het jaar goed af te sluiten komen the Wheels weer optreden in Boxmeer. Muziek van toen! Gezellig dansen en oude vrienden weer ontmoeten. Kom jij ook?

 

 

Locatie: GZ
Aanvang: 21:00 uur
Maandag 01 januari 2018

Nieuwjaarsborrel

We kunnen het jaar niet beter beginnen dan met een nieuwjaarsborrel. De band RUM (Roept U Maar) komt weer om de zaal op z'n kop te zetten. Dit jaar organiseren wij deze weer in de Foyer. Iedereen is van harte welkom!

En wil je na de borrel nog een hapje eten! Dan kun je altijd bij ons in het restaurant terecht voor de lekkerste gerechten.

Locatie: Foyer
Aanvang: 16:00 uur
Vrijdag 05 januari 2018 € 20,00

de Elfteden(kroegen)tocht

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Is er dan geen mooiere gelegenheid om iedereen te zien tijdens de Boxmeerse Elfstedentocht. Op 11 plaatsen in Boxmeer kun je genieten van de lekkerste drankjes, entertainment, en gezelligheid. Doe je ook mee!

Locatie: Boxmeer
Aanvang: 19:00 uur
Vrijdag 09 februari 2018

Carnaval

De carnaval begint vanavond. Groot feest, super artiesten, grote tent. Alles wat je kunt bedenken staat weer in Boxmeer!! Het programma volgt snel!!

Locatie:
Aanvang: 19:00 uur
Zaterdag 24 maart 2018

Glamour Bingo with Bubbles

Zaterdag 24 maart komt de eerst Glamour Bingo with Bubbles!! Iedereen kent wel de diverse Bingo's met glitters en glamour? En dat kunnen ze in Boxmeer ook. Een avond helemaal verzorgd met mooie damesspulletjes en vooral hele mooie prijzen om te winnen. Meer info zal snel volgen!!

Locatie: GZ
Aanvang: 20:00 uur
Zondag 08 april 2018

Andre Hazes

Andre Hazes

Na het overweldigend succes van vorig jaar is het ons weer gelukt om Andre Hazes naar Riche te krijgen. Het programma is bijna rond en beloofd nog beter te worden dan vorig jaar. Dus schrijf maar vast in je agenda!!! Kaarten zijn vanaf 1 december te koop!!

Locatie: GZ Riche
Aanvang: 16:00 uur