Events

Zondag 12 november 2017 € 10,00

Prinsenbal in het Duits

In een geheel vernieuwd programma zal de Prins van Boxmeer dit jaar uitkomen. Wie wordt de prins?? We gaan er een supergezellige Duitse middag van maken. Optredens van Wir sind Spitze en Dieter Koblenz maken het feest compleet.

Entree voor deze middag is €10. En als speciale aanbieding, omdat dit de start van de Boxmeerse carnaval is krijgt u 10 consumptiebonnen voor €15. Is dat feest, of is dat feest!!

Locatie: GZ Riche
Aanvang: 15:30 uur
Zaterdag 18 november 2017 € 5,00

Štěstí Festival

Štěstí Festival

 18 november 2017

Dit jaar zullen de volgende kapellen aanwezig zijn op ons druk bezocht festival, dat wederom op deze mooie locatie (Hotel Riche, Boxmeer) wordt gehouden.

  • 19.00 uur Kamaradski (blaaskapel in kleine bezetting)
  • 20.00 uur Štěstí
  • 22.30 uur De Limburgse Boereblaoskapel


Zaal open: 18.30
Entree: € 5.00


Presentatie: Antoon Brenders

 

 

Locatie: Grote Zaal
Aanvang: 19:00 uur
Zaterdag 18 november 2017 € 10,00

AMERICANA meets Hoog Water

AMERICANA meets Hoog Water

Op 18 november 2017 spelen muziekcollectief Zand & Grind, de Maastrichtse band 10¢ Trinkets en Rinel van Venrooij en Toon Jansen in de foyer van hotel Riche in Boxmeer: "Americana meets Hoogwater en Rinel en Toon meet both". De echo’s van het legendarische Rufus T Firefly klinken door in de muziek. Muzikanten van het eerste uur, Toon Schambergen en Joep Muijs die deze avond hun opwachting maken, stonden aan de wieg van dat geluid.

Het collectief Zand & Grind speelde enkele jaren geleden de succesvolle voorstelling Hoogwater en zal naast nieuw werk ook een greep uit dat repertoire doen. 10¢ Trinkets haalt veel inspiratie uit de americana/alt.country en komt met het nodige eigen werk. De revival van Rinel van Venrooij krijgt een vervolg met nieuw repertoire en stukken van haar laatste album.

Een wonderlijke en niet te missen mix van muziek die alle muzikanten aan het eind van de avond gezamenlijk afsluiten waarbij het publiek zeker ook een rol gaat spelen. De avond zal worden gepresenteerd door Willem van de Rijdt!

 

Kom en maak het mee!!

Locatie: Foyer Riche

Zaal open: 20:30 uur

Aanvang :  21.00 uur

Kaarten zijn te koop via 

https://ticketmoves.nl/events/170/

 

 

Locatie: Foyer Riche
Aanvang: 20:30 uur
Zaterdag 25 november 2017

Liedjesavond BCV

Zaterdag 25 november gaan we horen en zien wie de beste schlager van Boxmeer heeft geschreven. Kom jij ook. We gaan er weer een topavond van maken.

Locatie: GZ Riche
Aanvang: 19:00 uur
Maandag 25 december 2017

Kerst

Heeft u al plannen voor de kerst? Wij serveren weer de lekkerste gerechten deze dagen. Beide dagen is ons restaurant voor u geopend en 1e kerstdag serveren wij een kerstbuffet in de Foyer.

Wilt u met een groter gezelschap komen? Dan kunnen wij u ook helpen met een mooie zaal waar u privé kunt zitten. Hier serveren wij ons heerlijk kerstbuffet!

Locatie: Riche
Aanvang: 18:00 uur
Maandag 01 januari 2018

Nieuwjaarsborrel

We kunnen het jaar niet beter beginnen dan met een nieuwjaarsborrel. Dit jaar organiseren wij deze weer in de Foyer. Iedereen is van harte welkom!

Locatie: Foyer
Aanvang: 16:00 uur
Vrijdag 09 februari 2018

Carnaval

De carnaval begint vanavond. Groot feest, super artiesten, grote tent. Alles wat je kunt bedenken staat weer in Boxmeer!! Het programma volgt snel!!

Locatie:
Aanvang: 19:00 uur
Zondag 08 april 2018

Andre Hazes

Andre Hazes

Na het overweldigend succes van vorig jaar is het ons weer gelukt om Andre Hazes naar Riche te krijgen. Het programma is bijna rond en beloofd nog beter te worden dan vorig jaar. Dus schrijf maar vast in je agenda!!! Kaarten zijn vanaf 1 december te koop!!

Locatie: GZ Riche
Aanvang: 16:00 uur