Golftoernooi

Boxmeers Open 31 mei 2021

Beste golfers,

Ten eerste wensen wij iedereen de allerbeste wensen, veel geluk en gezondheid voor het nieuwe jaar.

Het afgelopen jaar heeft het coronavirus zijn sporen achtergelaten, waardoor het Riche Boxmeers Open moest worden geannuleerd. Dit is jammer, maar nu heeft iedereen het afgelopen jaar flink kunnen oefenen en daarom willen wij alsnog  de vijfde editie van het Riche Boxmeers Open houden.

Een lustrum-editie op de laatste maandag van mei, 31 mei 2021. Tevens zal dit de laatste editie van de huidige organisatie zijn. Voldoende redenen om er een spetterend toernooi van te maken!!

Het zal wederom een goed georganiseerde en gezellige golfdag worden. Een open golfkampioenschap met sterke Boxmeerse kenmerken. De spelvorm blijft Individueel Stableford in twee categorieën.

Dit jaar zal het toernooi weer in Afferden op Bleijenbeek zijn!

Hoe ziet deze dag er uit?

Op 31 mei kun je je om 09.30 uur melden, inslaan, en/of genieten van een lekkere kop koffie met een Boxmeerse lekkernij. Om 11.00 uur begint de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd word je op diverse plekken verwend met heerlijke lekkernijen met drankjes en zijn er nog enkele verrassingen!

Rond 16.30 uur is iedereen klaar en gaan we genieten van een drankje en een snack, waarna we ons klaarmaken voor het diner. We zullen dit jaar weer gaan genieten van een heerlijke BBQ op de club, waarbij we ook de prijsuitreiking zullen doen.

Wie gaat er vandoor met de felbegeerde hoofdprijs? Nieuwsgierig? Meld je dan nu, of in ieder geval vóór 1 mei, aan voor het Riche Boxmeers Open 2021. Geef op het inschrijfformulier (www.riche.nl) aan wat je exacte handicap is! Als je wilt dat vrienden of kennissen ook meedoen, kun je deze uitnodiging doorsturen. Het is een open wedstrijd, dus ook golfers buiten de gemeente Boxmeer kunnen meedoen. Houd er rekening mee dat het aantal deelnemers natuurlijk beperkt is (vol= vol) dus wees er op tijd bij!

Op de CC wordt gespeeld om de longest drive, de neary en in 2 verschillende categorieën zal degene met het hoogst aantal bruto punten Boxmeers Kampioen worden. Deelnemers op de CC met handicap >36 worden ingedeeld met handicap 36. Dit geldt uiteraard voor de dames en voor de heren. De kosten voor deelname zijn voor leden van golfclub Bleijenbeek €60,- en voor niet-leden €80,- Betaling op rekeningnummer NL65 RABO0107124327 t.n.v. Organisatie Riche Boxmeers Open 2021 met je NGF-nummer.

Dus, golfliefhebbers… Wat kunnen jullie van deze dag verwachten??

Ontvangst met koffie of thee met een Boxmeerse lekkernij, deelname aan de wedstrijd op een baan die er zeer fraai zal uitzien, baancatering, drankjes en een snack, diverse verrassingen, een BBQ-diner geserveerd met heerlijke wijn of een ander drankje. Niet spelende partners zijn van harte welkom vanaf 17.00 uur in Afferden. Kosten voor hen zijn € 37,50.

Iedereen kan meedoen, van jong tot oud spelen we om de hoofdprijs en vele andere prijzen. Dit alles met maar één doel en dat is gezelligheid. Je mag ervan uitgaan dat we ons best doen om alles zo goed mogelijk te regelen en dat je kunt uitzien naar een heel gezellige dag!

Je kunt je inschrijven via onderstaand formulier.

Met sportieve groet,

Sven Janssen
Remco Remijnse
Piet Cremers
Ron Smits

Inschrijfformulier Boxmeer Open

Naam
m/v
E-mail
Telefoonnummer
Woonplaats
Lid van Golfclub. Zo ja, welke?
Doet u mee met de wedstrijd?
Kosten voor leden zijn € 60 p.p. en niet-leden € 80 p.p.
Exact hcp
NGF nummer
Neemt u extra gasten meer voor het diner?