Events

Regelmatig komen de mooiste events bij Riche. Wat denkt u van de Amsterdamse middag met Andre Hazes, Rene Froger, Peter Beense, enz. 

Rock at Riche is erg populair. De beste tribute bands komen naar Boxmeer om er weer een geweldig feest van te maken.

Naast onze eigen evenementen organiseren wij ook vele andere events zoals kerstpartijen, de Boxmeerse carnaval, Daags na de Tour, Pleinfeest, bruiloften en ga maar door!!

Dus zoek je een mooie locatie voor jouw feest, kom dan eerst naar Riche!!

Zondag 07 april 2024 € 25,00

DE HOLLANDSE MIDDAG VAN BOXMEER (UITVERKOCHT)

DE HOLLANDSE MIDDAG VAN BOXMEER (UITVERKOCHT)

DE HOLLANDSE MIDDAG VAN BOXMEER 2024

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring! De populaire Nederlandse zanger Gerard Joling komt naar Boxmeer op zondag 7 april 2024.

Na vijf uitverkochte en succesvolle edities van de Amsterdamse Middag komt Riche Boxmeer dit jaar wederom terug, maar nu met een geweldige Hollandse Middag! Na het eerder ontvangen van Nederlandse topartiesten als André Hazes, René Froger en Tino Martin, zijn we verheugd om deze editie de razend populaire Gerard Joling te mogen verwelkomen.

Deze middag belooft een ouderwetse gezellige zondag te worden. De Grote Zaal van Riche zal uit zijn voegen barsten van de gezelligheid met tal van Nederlandse toppers. Een diversiteit aan Nederlandstalige artiesten zullen het publiek vermaken met de lekkerste meezingers en de mooiste tranentrekkers.

Hieronder de geweldige line-up:

Gerard Joling

Peter Beense

Sieneke

Bart van Dishoeck

Menno

Dennis

De kaartverkoop begint op vrijdag 1 december met een exclusieve pre-sale in de Foyer van Riche. Deze start om 18:00 uur en aanmelden is niet nodig. Maar, wees er op tijd bij!

De overige tickets gaan op zaterdag 2 december vanaf 12:00 uur online in de verkoop op de website: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/d-hollandse-middag-van-boxmeer-2024

En als je echt wilt uitpakken, ga dan voor een volledig verzorgde middag op ons VIP Podium. Bel ons op 06 22 93 7008 voor meer informatie.

Voor meer informatie over het evenement, volg ons op @richeboxmeer op sociale media. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en zorg dat je niets mist van deze onvergetelijke Hollandse Middag.

Kortom, noteer in je agenda: Zondag 7 april 2024, De Hollandse Middag van Boxmeer bij Riche Boxmeer Events, Steenstraat 51, 5831 JB Boxmeer. Zaal open om 15:00 uur.

Zie je daar!

Locatie: GZ
Aanvang: 15:00 uur
Zaterdag 13 april 2024 € 35,00

GLAMOUR BINGO & BUBBELS (UITVERKOCHT)

GLAMOUR BINGO & BUBBELS (UITVERKOCHT)

LADIES!

De creatieve ondernemers Naomi Goossens (Twinkeling Sieraden & Accessoires), Niki Couwenberg (SalonNiki) en Sven Janssen (Riche Boxmeer Events) zijn weer bij elkaar gekomen om een betoverende avond te organiseren voor alle vrouwen vanaf 18 jaar:

DE GLAMOUR BINGO & BUBBELS

Op zaterdag 13 april 2024 kun je genieten van een onvergetelijke bingo-avond in de adembenemende Grote zaal van Hotel Riche in Boxmeer. Bereid je voor op een avond vol glitter en glamour!

De deuren gaan open om 19:00 uur en om 20:00 uur start de bingo. Maar wacht, de prijzen zullen je verbazen al bij binnenkomst. Voor slechts €35,- maak je kans op spectaculaire prijzen, ontvang je een bingoboekje, bingostift, loten, garderobe (jassen verplicht ophangen niet in de zaal er is een beveiligde garderobe) en een gezellige Afterparty in de Foyer.

* Kaartjes zijn te koop vanaf vrijdag 26 januari 2024 van19:00 tot 20:30 uur tijdens een speciale avond in de winkel van Twinkeling Boxmeer. Reserveren is NIET mogelijk!

* Wees er snel bij, De Glamour bingo is een waar fenomeen in de regio!

* Net zoals voorgaande jaren is je kaartnummer ook je stoelnummer.

* Aangekochte kaartjes kunnen NIET teruggebracht worden.

Mis deze kans niet en zorg dat je er bij bent!!

Locatie: GZ
Aanvang: 19:00 uur