Trouwen

Eén van de mooiste momenten in uw leven is uw huwelijksdag, een fantastisch trouwfeest mag hier niet ontbreken. Hiervoor bent u bij Riche aan het juiste adres. Al vele jaren helpen wij aanstaande bruidsparen bij het organiseren van trouwfeesten, diners, recepties en andere evenementen.

Wij snappen dat iedereen anders is en daarom elke bruiloft anders moet zijn daarom willen wij u graag bij Riche uitnodigen om samen met ons uw trouwfeest, receptie, feestavond of diner samen te stellen. Dit natuurlijk geheel afgestemd naar uw wensen.

Wij zien er naar uit een afspraak met u te maken zodat wij u de sfeervolle ambiance van onze zalen kunnen laten zien en onder het genot van een drankje uw plannen in alle rust kunnen bespreken.

Om alvast een indruk te krijgen van de mogelijkheden welke Riche u als bruidspaar te bieden heeft kunt u alvast een kijkje nemen onder het kopje ‘Feesten’ voor de verschillende ruimtes. Echter, dit is slechts een voorproefje, dus mocht u andere ideeën hebben dan vernemen wij dit heel graag van u, want bij Riche is alles mogelijk!