Verjaardagen

Voor elk verjaardagsfeest is Riche de juiste keuze. Elke verjaardag is iets speciaals en dat wilt u natuurlijk vieren met uw familie en vrienden. Wij zullen ervoor zorgen dat het u aan niets zal ontbreken en dat u zich tijdens uw feest alleen maar bezig hoeft te zijn met uw gasten en zich nergens druk om hoeft te maken. Bij Riche kunt u terecht voor intieme verjaardagsfeesten/ borrels van 20 tot gigantische feesten met wel 1000 personen.

Heeft u interesse om uw (verjaardags)feest bij Riche te organiseren? Schroom dan niet om met ons een afspraak te maken zodat wij samen met u de wensen voor uw feest kunnen doornemen en ervoor kunnen zorgen dat u het feest van uw dromen zult beleven.

Om alvast een indruk te krijgen van de mogelijkheden welke Riche u te bieden heeft kunt u alvast een kijkje nemen onder het kopje ‘Feesten’ voor de verschillende ruimtes. Dit is natuurlijk slechts een voorproefje, dus mocht u andere ideeën hebben dan vernemen wij dit heel graag van u, want bij Riche is alles mogelijk!