Bedrijfsfeest

Riche is de ideale feestlocatie! Bent u op zoek naar een gezellige locatie voor uw bedrijfsfeest, een plek om een jubileum te vieren, een presentatie te geven of wilt u een ander groot feest organiseren? Dan bent u bij Riche aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Riche kunt u het zo gek niet bedenken of het kan geregeld worden. 

Riche beschikt over 3 zalen een café en een restaurant welke allemaal apart of gezamenlijk gebruikt kunnen worden waardoor wij plaats bieden voor feesten van 20 tot wel 1000 personen. Wij zullen er alles aan doen om uw evenement tot in de puntjes op uw wensen af te stemmen en zodoende uw evenement tot een groot succes te maken.

Heeft u interesse om uw feest bij Riche te organiseren? Schroom dan niet om met ons een afspraak te maken zodat wij samen met u de wensen voor uw feest kunnen doornemen en ervoor kunnen zorgen dat u het feest van uw dromen zult beleven.

Om alvast een indruk te krijgen van de mogelijkheden welke Riche u te bieden heeft kunt u alvast een kijkje nemen onder het kopje ‘Feesten’ voor de verschillende ruimtes. Dit is natuurlijk slechts een voorproefje, dus mocht u andere ideeën hebben dan vernemen wij dit heel graag van u, want bij Riche is alles mogelijk!