Events

Regelmatig komen de mooiste events bij Riche. Wat denkt u van de Amsterdamse middag met Andre Hazes, Rene Froger, Peter Beense, enz. 

Rock at Riche is tegenwoordig erg populair. De beste tribute bands komen naar Boxmeer om er weer een geweldig feest van te maken.

Naast onze eigen evenementen organiseren wij ook vele kerstpartijen en uiteraard de Boxmeerse carnaval. Daar moet je bij zijn

Zaterdag 14 maart 2020 € 15,00

ROCK at RICHE - The Return of The Boss

ROCK at RICHE - The Return of The Boss

Beste Rockliefhebbers,

Welkom bij wederom een nieuwe editie van Rock at Riche Tributenight!

Deze editie staat in het teken van 2 grootheden in de Pop/Rock geschiedenis: Bruce Springsteen en Sting (The Police)!!!
Beide artiesten hebben vele sporen verdiend en nagelaten in de muziekwereld en verdienen daarom met recht een waardige verering.

Deze verering zal deze avond op een geloofwaardige manier neergezet gaan worden door 2 fantastische tributebands, die beiden een volledige show zullen gaan geven!!!
The Police zal vertolkt gaan worden door een band met de toepasselijke naam "The Policed".

Wie is er niet groot geworden met klassiekers als "Roxanne", "Message in a Bottle", "Every breath you take" en vele andere hits achter het meesterbrein Sting.
Laat je overtuigen door deze fantastische tribute band en herleef weer even de tijd dat The Police zijn hoogtijdagen vierde.
Dat wordt gegarandeerd genieten!!
De avond zal afgesloten gaan worden door een zeer bijzondere gast, die speciaal voor deze editie nog 1x in de huid van Bruce Springsteen zal kruipen (laatste show van The Boss!!!). Dus we kunnen spreken van een zeer exclusieve show.

Ticketlink: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/rock-at-riche-return-of-the-boss

Locatie: GZ
Aanvang: 21:00 uur
Zaterdag 28 maart 2020 € 15,00

Hello Goodbye & the Naked Sweat Drips

Boxmeers benefietconcert voor Team Tim

Hello Goodbye Band, The Naked Sweat Drips en DJ Dutchill op 28 maart in Riche

Op zaterdag 28 maart verzorgen de Hello Goodbye Band, The Naked Sweat Drips en DJ Dutchill een avond lekkere muziek voor het goede doel. De opbrengsten van de avond gaan namelijk naar de Ventoux3-actie van het Hersentumorfonds.

De avond is een initiatief van Team Tim. Deze club beklimt op 11 september voor de achtste keer de Mont Ventoux (Stichting Ventoux 3) voor het Hersentumorfonds. Het benefietconcert op 28 maart draait om de kracht van muziek, een fijne avond hebben en daarmee ook nog geld inzamelen voor het goede doel. Dankzij de medewerking van de Hello Goodbye Band, The Naked Sweat Drips, DJ Dutchill, Riche Boxmeer, DJ Arno Events en Jordans Sign & Promotion is dit benefietconcert tot stand gekomen.

Met twee topbands uit Boxmeer en een zeer talentvolle dj uit Sint Anthonis wordt het een muzikale avond vol lokale inbreng. De rockband The Naked Sweat Drips opent de avond met een intieme set waarin het meest recente album Pain In Healing centraal staat. Het album werd in 2019 opgepikt door OOR, 3voor12 en NPO Radio 2 en vele shows volgden. Met dit benefietconcert speelt The Naked Sweat Drips voor het eerst in lange tijd weer in thuisdorp Boxmeer.  

De Hello Goodbye Band is ook terug van weggeweest. Voor het benefietconcert brengt deze gelegenheidsformatie de jaren zestig weer helemaal tot leven. De band bestaat uit de Boxmeerse drummer Dominique Maasen en gitarist BJ Baartmans, bassist Gerald van Beuningen en vocalisten Rieany Janssen en Eric de Vries. Zij wisselen flower power, beat, soul en country op een stijlvolle manier af, dus kom dat zeker zien!

Bas van den Heuvel draait als DJ Dutchill de avond aan elkaar en verzorgt een feestelijke afterparty. 

 

Een kaartje voor dit alles kost 15 euro, waarvan de volledige opbrengst naar het Hersentumorfonds gaat. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de kassa van Riche en online via www.riche.nl/events/ of via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/benefietconcert-met-the-hello-goodby

 

Locatie: Grote Zaal
Aanvang: 20:00 uur
Zondag 05 april 2020

Amsterdamse Middag

De Amsterdamse middag is helemaal uitverkocht!!!!!!!!!!!

 

 

BOXMEER – Op zondag 5 april 2020 vindt alweer de vierde Amsterdamse Middag plaats in de grote feestzaal van Riche in het horecahart van Boxmeer. Tussen 16.00 en 22.00  uur zal weer een gerenommeerd aantal zangers van het Amsterdamse/Nederlandse  levenslied met vol enthousiasme gaan optreden. Dat zijn: niemand minder van de razend populaire 35 jarige Tino Martin, een artiestennaam van Eduard Kattenberg; Samantha Steenwijk, die furore gemaakt heeft bij Bloed, Zweet en Tranen en The Voice of Holland; en uiteraard de in de regio Boxmeer heel bekende volkszanger Peter Beense. Als regionale acts zullen vocaal acte de présence geven: Dennis van Eerd, een al jaren gewaardeerde zanger, en de jonge,  talentvolle Menno Gruijters.

Het drietal  Fred van Duijnhoven, Sjaphanto Guntlisbergen  en Sven Janssen heeft deze vijf artiesten in de afgelopen zomer kunnen contracteren. Fred en Sven: “Helaas is Sjaphanto Guntlisbergen in september van dit jaar plotseling overleden. Een heel  groot gemis, ook voor ons. Maar juist in de geest van zijn gepassioneerde inzet gaan we door met het organiseren van Amsterdamse Middagen  bij Riche. In augustus 2019  organiseerden wij tussendoor  een groots concert rondom André Hazes met orkest in het Triavium te Nijmegen. We kregen lovende kritieken. Eerder, vanaf voorjaar 2017, waren er succesvolle en uitverkochte  Middagen in Boxmeer met de sterren André Hazes, zonder orkest, en René Froger. De vierde editie komt er aan op zondagmiddag 5 april 2020 van 16.00 tot 22.00 uur. Tino Martin is dan de grote ster van deze spetterende middag. Martin is een veel gevraagde zanger met een schitterend stemgeluid, die  in juni jl. nog optrad voor een vol Olympisch Stadion te Amsterdam en regelmatig geliefde gast is bij het zeer populaire  programma De Beste Zangers onder leiding van Jan Smit.”

 

Locatie: Grote Zaal
Aanvang: 16:00 uur
Zaterdag 18 april 2020

Glamour Bingo & Bubbels - 3rd edition

Glamour Bingo & Bubbels - 3rd edition

DE vrouwenavond van Boxmeer, zaterdag 18 april 2020!

Een geweldige avond uit met fantastische prijzen en vooral heel veel plezier!

De Glamour bingo is een waar fenomeen in de regio! Wees er snel bij want op = op en de kaartjes vliegen als verse broodjes over de toonbank!

Na de bingo zijn de deuren van Riche geopend voor al het publiek, ook al heb je geen kaartje voor de bingo! Een gezellige afterparty waar nog lekker gedanst en geproost kan worden.

Locatie: Riche Boxmeer
Aanvang: 19:30 opening zaal
Start Bingo: 20:00
Ticketprijs: €27,50
Inbegrepen: Welkomstdrankje, bingoboekje, bingostift, lootjes,
garderobe (jassen verplicht ophangen niet in de zaal er is een beveiligde garderobe) en een afterparty in de foyer met DJ Mauro.

Tickets verkrijgbaar: Twinkeling, Salonniki en Riche.
Start verkoop: zondag 1 december om 15:00 in de Foyer van Riche!

Locatie: Grote zaal
Aanvang: 19:30 uur
Zaterdag 18 april 2020

Glamour disco party

Glamour disco party

Na een geweldige bingo gaan we nog niet naar huis! We gaan direct door naar de afterparty.

DJ Mauro zal de leukste plaatjes voor jullie gaan draaien.

Iedereen is welkom! Dus ook wanneer je niet mee hebt gedaan met de Bingo.

 

Locatie: Foyer
Aanvang: 22:30 uur
Zaterdag 09 mei 2020 € 15,00

ROCK at RICHE - the English Version

Zaterdag 9 mei, the English Version van onze Rock@Riche tribute nights.. Met the Beatles en the Rolling Stones gaan we er weer lekker tegenaan!

Tot de 9e!!

Locatie: Grote Zaal
Aanvang: 21:00 uur
Vrijdag 15 mei 2020 € 12,50

Songfestival in Concert

Het Songfestival in Concert!!! Roel Verheggen zal een spetterend concert gaan neerzetten samen met de Angels Rule dames. Alle toppers van het songfestival van de afgelopen jaren zullen de revue passeren. Lekker staan en meedansen met de toppers! En een dag voor de echte finale in Rotterdam. Dus ben erbij de 15e!!

Locatie: Grote Zaal
Aanvang: 20:00 uur