Events

Regelmatig komen de mooiste events bij Riche. Wat denkt u van de Amsterdamse middag met Andre Hazes, Rene Froger, Peter Beense, enz. 

Rock at Riche is tegenwoordig erg populair. De beste tribute bands komen naar Boxmeer om er weer een geweldig feest van te maken.

Naast onze eigen evenementen organiseren wij ook vele kerstpartijen en uiteraard de Boxmeerse carnaval. Daar moet je bij zijn

Zaterdag 08 mei 2021 € 15,00

UITGESTELD - ROCK at RICHE - Return of The Boss

UITGESTELD - ROCK at RICHE - Return of The Boss

Ook deze keer gaat het weer niet lukken.....

Het is wat allemaal. Maar na een heel gepuzzel hebben we met Tim Akkerman kunnen afs[reken dat hij op :

Zaterdag 30 oktober 2021

kan komen. Deze editie staat in het teken van 2 grootheden in de Pop/Rock geschiedenis: Bruce Springsteen en Sting (The Police)!!!

Beide artiesten hebben vele sporen verdiend en nagelaten in de muziekwereld en verdienen daarom met recht een waardige verering.

Deze verering zal deze avond op een geloofwaardige manier neergezet gaan worden door 2 fantastische tributebands, die beiden een volledige show zullen gaan geven!!!
The Police zal vertolkt gaan worden door een band met de toepasselijke naam "The Policed".

Wie is er niet groot geworden met klassiekers als "Roxanne", "Message in a Bottle", "Every breath you take" en vele andere hits achter het meesterbrein Sting.
Laat je overtuigen door deze fantastische tribute band en herleef weer even de tijd dat The Police zijn hoogtijdagen vierde.
Dat wordt gegarandeerd genieten!!
De avond zal afgesloten gaan worden door een zeer bijzondere gast, die speciaal voor deze editie nog 1x in de huid van Bruce Springsteen zal kruipen (laatste show van The Boss!!!). Dus we kunnen spreken van een zeer exclusieve show.

Ticketlink: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/rock-at-riche-return-of-the-boss

Locatie: GZ
Aanvang: 20:30 uur
Vrijdag 21 mei 2021 € 12,50

UITGESTELD - Songfestival in Concert

UITGESTELD - Songfestival in Concert

Om een volle zaal te mogen hebben, moeten we helaas weer een jaar wachten... De datum is nu verzet naar 13 mei 2022.

Het Songfestival in Concert

Angels Rule brengt samen met een live band én het speciale Songfestivalkoor een spetterende show met de grootste songfestivalhits aller tijden. Een waanzinnige avond meezingen en swingen op titels als Dingedong, Waterloo, De troubadour en Hold me now. Boxmeer: douze points! Dus bestel die tickets en zorg dat je er bij bent. 

(Er zijn alleen hangtafels en krukken, dus geen stoelen beschikbaar). 

tickets: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/songfestival-in-concert

Das Douze points!

 

Locatie: Grote Zaal
Aanvang: 20:00 uur
Vrijdag 27 augustus 2021 € 12,50

Pleinfeest Boxmeer

Een gigantisch begin van het Pleinfeest weekend. We beginnen vandaag met een geweldige feestavond voor iedereen boven de 18!! Vele DJ teams, artiesten en nog veel meer!! Kaarten zijn binnenkort online verkrijgbaar!!

Locatie: Weijerplein
Aanvang: 20:00 uur
Zaterdag 28 augustus 2021 € 15,00

Pleinfeest Boxmeer

We gaan er weer met het volste vertrouwen tegenaan. Zaterdag 28 augustus, het grootste tribute festival van Boxmeer. Een waar rockfeest met bands als Foo Fighters (In yor Honour), Pearl Jam (Once), Muse (Musest), Doe Maar (Rondje Doe Maar) en Queen (Mother Mercury)!! We beginnen al om 16 uur, dus de hele dag muzikale pret met lekker eten en drinken. Iedereen is welkom!! Kaarten zijn binnenkort te koop!

Locatie: Weijerplein
Aanvang: 16:00 uur
Zondag 29 augustus 2021 € 10,00

Hollandse familiedag

We gaan er weer met het volste vertrouwen tegenaan. Zondag 29 augustus, Hollandse familiedag met vele artiesten als Rutger van Barneveld, Sieneke, Grad Damen, Monique Smit en Raymon Hermans!! We beginnen al om 14 uur, dus de hele dag muzikale pret met lekker eten en drinken. Iedereen is welkom, waarbij de jeugd onder 14 jaar gratis naar binnen mag! Kaarten zijn binnenkort te koop!

 

Locatie: Weijerplein
Aanvang: 14:00 uur
Zondag 03 oktober 2021

Amsterdamse Middag Tino Martin

Lieve mensen, we hebben, ondanks alles, toch goed nieuws!!

De Amsterdamse middag met o.a. Tino Martin verplaatst naar 3 oktober 2021.

Ook bij ons is het corona-nieuws hard aangekomen. Maar gezondheid staat voorop en zo hebben onze vrienden uit Amsterdam ook gedacht. Het was een puzzel, maar het is weer  gelukt: 3 oktober 2021 gaan we los tijdens de Amsterdamse middag bij Riche. De reeds aangekochte kaartjes zijn natuurlijk geldig op deze dag en daarom zijn en blijven we volledig uitverkocht.

#ikhoefmijngeldNIETterug #coronacrisis #horeca #lockdown #TinoMartin #Amsterdamsemiddag

Na drie uitverkochte en succesvolle edities komt Riche Boxmeer dit jaar wederom terug met de Amsterdamse middag!! Na André Hazes en René Froger komen we deze editie met de razend populaire Tino Martin

Naast Tino Martin komen komt ook Samantha Steenwijk, Peter Beense, Dennis van Eerd en Menno Gruijters. Deze artiesten zullen samen met u de Grote zaal van Riche tot het gezelligste café van Boxmeer en omstreken maken. Dit gaat een grandioos festijn worden wat u als liefhebber zeker niet mag missen!!

Datum: Zondag 3 oktober 2021
Event: AMSTERDAMSE MIDDAG
Locatie: Riche Boxmeer Events
Steenstraat 51, 5831 JB Boxmeer
Zaal open: 16 uur

De kaartjes zijn volledig uitverkocht!

 

 

Locatie: Grote Zaal
Aanvang: 16:00 uur