Events

Regelmatig komen de mooiste events bij Riche. Wat denkt u van de Amsterdamse middag met Andre Hazes, Rene Froger, Peter Beense, enz. 

Rock at Riche is erg populair. De beste tribute bands komen naar Boxmeer om er weer een geweldig feest van te maken.

Naast onze eigen evenementen organiseren wij ook vele andere events zoals kerstpartijen, de Boxmeerse carnaval, Daags na de Tour, Pleinfeest, bruiloften en ga maar door!!

Dus zoek je een mooie locatie voor jouw feest, kom dan eerst naar Riche!!

Maandag 19 juli 2021

CANCELLED - Daags na de Tour 2021

Helaas...

Voor tweede jaar op rij geen Daags na de Tour BOXMEER - De Boxmeerse profronde Daags na de Tour gaat ook dit jaar niet door. De coronamaatregelen zijn de spelbrekers. Die zijn in juli naar verwachting nog dusdanig streng, dat het houden van een wielerronde waar enkele tienduizenden toeschouwers op af komen, een schier onmogelijke zaak is. “Daarom kunnen we niet anders besluiten dan een streep door Daags na de Tour zetten”, legt een teleurgestelde rondebaas Pierre Hermans uit. Maar tegelijkertijd kijkt hij ook door een realistische bril en weet dat er alles aan gedaan is om afgelasting te voorkomen. “Tot op het hoogste niveau is door burgemeester Karel van Soest overleg gevoerd”, zegt Hermans. “Met de Veiligheidsregio had Van Soest intensief contact. De datum van de ronde, dit jaar maandag 19 juli, komt simpelweg te vroeg. In die periode geldt voor evenementen zonder toegangsbewijzen de voorwaarde dat de anderhalvemetermaatregel in acht moet worden genomen. Dat wordt een ondoenlijk zaak zodat alleen afgelasten nog overblijft.” Het is voor het tweede jaar op rij dat Daags na de Tour vanwege covid-19 van de kalender wordt gehaald. Het driekoppige bestuur bekeek nog de mogelijkheid om de ronde naar september te verschuiven. Maar om verschillende redenen was dat volgens Hermans geen optie. “Daarbij doen we de formule geweld aan”, stelt Hermans. “De magie van de Boxmeerse ronde is immers dat die een dag na de finish van de Tour de France wordt gehouden. Daarvan is in september geen sprake. Je hebt als bestuur een verantwoordelijkheid om de veiligheid voor iedereen zo goed mogelijk te garanderen. Daar kun je niet mee marchanderen.”

Locatie:
Aanvang: 00:00 uur
Vrijdag 27 augustus 2021 € 12,50

Pleinfeest Boxmeer - la Fuente - Galaga

Pleinfeest Boxmeer - la Fuente - Galaga

Een gigantisch begin van het Boxmeerse PLEINFEEST weekend. Charmante gasten, Immer Hansi, Galaga en La Fuente gaan er een geweldige feestavond van maken!! !! Kaarten à €12,50 zijn nu online verkrijgbaar via https://shop.eventix.io/9b9eab00-7560-11e9-afa7.../tickets

 

Locatie: Weijerplein
Aanvang: 20:00 uur
Zaterdag 28 augustus 2021 € 15,00

Pleinfeest Boxmeer - Rock Tribute

Pleinfeest Boxmeer - Rock Tribute

We gaan er weer met het volste vertrouwen tegenaan. Zaterdag 28 augustus, het grootste tribute festival van Boxmeer. Een waar rockfeest met bands als Foo Fighters (In yor Honour), Pearl Jam (Once), Muse (Musest), Doe Maar (Rondje Doe Maar) en Queen (Mother Mercury)!! We beginnen al om 16 uur, dus de hele dag muzikale pret met lekker eten en drinken. Kaarten zijn te koop via https://shop.eventix.io/9b9eab00-7560-11e9-afa7.../tickets

Locatie: Weijerplein
Aanvang: 16:00 uur
Zondag 29 augustus 2021 € 10,00

Pleinfeest Boxmeer - Hollandse familiedag

Pleinfeest Boxmeer - Hollandse familiedag

We gaan er weer met het volste vertrouwen tegenaan. Zondag 29 augustus, Hollandse familiedag met vele artiesten als Rutger van Barneveld, Sieneke, Grad Damen, Monique Smit en Raymon Hermans!! We beginnen al om 14 uur, dus de hele dag muzikale pret met lekker eten en drinken. Iedereen is welkom, waarbij de jeugd onder 14 jaar gratis naar binnen mag! Kaarten zijn te koop via https://shop.eventix.io/9b9eab00-7560-11e9-afa7.../tickets

 

Locatie: Weijerplein
Aanvang: 14:00 uur
Zondag 03 oktober 2021

Amsterdamse Middag Tino Martin

Amsterdamse Middag Tino Martin

Lieve mensen, we hebben, ondanks alles, toch goed nieuws!!

De Amsterdamse middag met o.a. Tino Martin verplaatst naar 3 oktober 2021.

Ook bij ons is het corona-nieuws hard aangekomen. Maar gezondheid staat voorop en zo hebben onze vrienden uit Amsterdam ook gedacht. Het was een puzzel, maar het is weer  gelukt: 3 oktober 2021 gaan we los tijdens de Amsterdamse middag bij Riche. De reeds aangekochte kaartjes zijn natuurlijk geldig op deze dag en daarom zijn en blijven we volledig uitverkocht.

#ikhoefmijngeldNIETterug #coronacrisis #horeca #lockdown #TinoMartin #Amsterdamsemiddag

Na drie uitverkochte en succesvolle edities komt Riche Boxmeer dit jaar wederom terug met de Amsterdamse middag!! Na André Hazes en René Froger komen we deze editie met de razend populaire Tino Martin

Naast Tino Martin komen komt ook Samantha Steenwijk, Peter Beense, Dennis van Eerd en Menno Gruijters. Deze artiesten zullen samen met u de Grote zaal van Riche tot het gezelligste café van Boxmeer en omstreken maken. Dit gaat een grandioos festijn worden wat u als liefhebber zeker niet mag missen!!

Datum: Zondag 3 oktober 2021
Event: AMSTERDAMSE MIDDAG
Locatie: Riche Boxmeer Events
Steenstraat 51, 5831 JB Boxmeer
Zaal open: 16 uur

De kaartjes zijn volledig uitverkocht!

 

 

Locatie: Grote Zaal
Aanvang: 16:00 uur
Zaterdag 30 oktober 2021 € 15,00

ROCK at RICHE - Return of The Boss

ROCK at RICHE - Return of The Boss

Ook deze keer gaat het weer niet lukken.....

Het is wat allemaal. Maar na een heel gepuzzel hebben we met Tim Akkerman kunnen afs[reken dat hij op :

Zaterdag 30 oktober 2021

kan komen. Deze editie staat in het teken van 2 grootheden in de Pop/Rock geschiedenis: Bruce Springsteen en Sting (The Police)!!!

Beide artiesten hebben vele sporen verdiend en nagelaten in de muziekwereld en verdienen daarom met recht een waardige verering.

Deze verering zal deze avond op een geloofwaardige manier neergezet gaan worden door 2 fantastische tributebands, die beiden een volledige show zullen gaan geven!!!
The Police zal vertolkt gaan worden door een band met de toepasselijke naam "The Policed".

Wie is er niet groot geworden met klassiekers als "Roxanne", "Message in a Bottle", "Every breath you take" en vele andere hits achter het meesterbrein Sting.
Laat je overtuigen door deze fantastische tribute band en herleef weer even de tijd dat The Police zijn hoogtijdagen vierde.
Dat wordt gegarandeerd genieten!!
De avond zal afgesloten gaan worden door een zeer bijzondere gast, die speciaal voor deze editie nog 1x in de huid van Bruce Springsteen zal kruipen (laatste show van The Boss!!!). Dus we kunnen spreken van een zeer exclusieve show.

Ticketlink: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/rock-at-riche-return-of-the-boss

Locatie: GZ
Aanvang: 20:30 uur
Zaterdag 09 april 2022

Glamour Bingo & Bubbels - 3rd edition

Glamour Bingo & Bubbels - 3rd edition

Helaas zal de Glamourbingo weer moeten worden verzet....

We willen nu graag naar zaterdag 9 april 2022.

We hopen er dan een spetterende dag met vele grote prijzen van te kunnen maken!! de gekochte kaarten zijn uiteraard nog steeds geldig!!

Locatie: Grote zaal
Aanvang: 19:30 uur