Events

Zaterdag 26 mei 2018

Laudatio - Jubilleum concert Boxmeersche Harmonie

Laudatio - Jubilleum concert Boxmeersche Harmonie

Laudatio!

Een jubilarissenconcert voor 2 leden, Willy Bongaerts en Piet van Sambeek, van Muziekvereniging Boxmeersche Harmonie die 65 jaar lid zijn van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie en 65 jaar onafgebroken lid zijn van Muziekvereniging Boxmeersche Harmonie. 

 

Locatie: Grote Zaal
Aanvang: 20:00 uur
Zondag 27 mei 2018

Toppers van Oranje TV-opnames

Toppers van Oranje TV-opnames

27 mei 2018 wordt Toppers van Oranje opgenomen bij ons in de Grote Zaal.

Toppers van Oranje On tour is een muziekprogramma met Nederlandstalige Top artiesten, elke zaterdagavond om 19:30 uur te zien bij TV Oranje en diverse regionale tv stations.

Toppers van Oranje
TV-opnames
Riche Boxmeer Events

27/05/2018
14:00 - 18:00

Voorverkoop 10 / Deurverkoop 12,50

Locatie: Grote Zaal
Aanvang: 12:00 uur
Maandag 28 mei 2018

Riche Boxmeers Open 2018

Riche Boxmeers Open 2018

Beste golfers,

Na twee mooie edities van het Riche Boxmeers Open gaan we dit jaar eens voor verandering. We gaan dit jaar op maandag 28 mei naar Golf- en Countryclub Geijsteren!

Het zal wederom een goed georganiseerde en gezellige golfdag worden. Een open golfkampioenschap met sterke Boxmeerse kenmerken. De spelvorm blijft Individueel Stableford in drie categorieën.

Hoe ziet deze dag er uit?

Als je niet met eigen vervoer naar golfbaan Geijsteren wilt/kunt gaan, kun je op 28 mei vanaf 09.00 uur met een bus van Riche naar Geijsteren. Je kunt je golfspullen in de bus meenemen. Vanaf 09.30 uur kun je je melden, inslaan, en/of genieten van een lekkere kop koffie met een Boxmeerse lekkernij. Om 11.00 uur begint de wedstrijd en, bij voldoende inschrijving, de clinic. Tijdens de wedstrijd word je op diverse plekken verwend met heerlijke lekkernijen en drankjes en zijn er nog enkele verrassingen!

Heb je nog geen GVB, maar wil je wel graag meespelen, dan kun je meedoen met de clinic. Eerst oefenen onder begeleiding van Felix, onze AAA gekwalificeerde PGA professional, en vervolgens gaan spelen op de Pitch & Putt. Het Riche Boxmeers Open is een mooie gelegenheid voor partners, kinderen of twijfelaars om te ontdekken of golf een sport is die zij leuk vinden.

Rond 16.30 uur is iedereen klaar en genieten we van een drankje en een snack, waarna we ons klaarmaken voor het diner. Anders dan andere jaren, zullen we dit jaar eten op de club, waarbij we ook de prijsuitreiking zullen doen.

Wie gaat er vandoor met de felbegeerde hoofdprijs? Nieuwsgierig? Meld je dan nu, of in ieder geval vóór 15 mei, aan voor het Riche Boxmeers Open 2018. Geef op het inschrijfformulier (www.riche.nl) aan wat je exacte handicap is, of je gebruik wilt maken van het busvervoer, of je een buggy nodig hebt en aan welk onderdeel je graag wilt meedoen.  Als je wilt dat vrienden of kennissen ook meedoen, kun je deze uitnodiging doorsturen. Het is een open wedstrijd, dus ook golfers buiten de gemeente Boxmeer kunnen meedoen. Houd er rekening mee dat het aantal deelnemers natuurlijk beperkt is (vol= vol) dus wees er op tijd bij!

Op de CC wordt gespeeld om de longest drive, de neary en het hoogste aantal brutopunten. Deelnemers op de CC met handicap >36 worden ingedeeld met handicap 36.

De kosten voor deelname zijn voor leden van golfclub Geijsteren € 60,- en voor niet-leden    € 80,- Deelnemers aan de clinic betalen € 75,- (incl. golfspullen). Betaling op rekeningnummer NL65 RABO0107124327 t.n.v. Organisatie Riche Boxmeers Open 2018.

Maar wat krijg je daar voor?

Eventueel vervoer per bus, ontvangst met koffie of thee met een Boxmeerse lekkernij, deelname aan de wedstrijd of clinic, baancatering, drankjes en een snack na afloop, verrassingen, een BBQ diner geserveerd met heerlijke wijn of een ander drankje. Niet spelende partners zijn van harte welkom vanaf 19.00 uur in Geijsteren. Kosten voor hen: € 30,-

Je ziet dat echt iedereen mee kan doen, van jong tot oud spelen we om de hoofdprijs en de andere prijzen. Dit alles met maar één doel en dat is gezelligheid. Je mag er van uitgaan dat we ons best doen om alles zo goed mogelijk te regelen en dat je kunt uitzien naar een heel gezellige dag!

U kunt zich inschrijven via www.riche.nl

Wist u dat een week na ons toernooi de nationale matchplaykampioenschappen worden gehouden in Geijsteren!

 

 

Met sportieve groet,

 

Sven Janssen
Remco Remijnse
Felix vd Heuvel
Piet Cremers
Ron Smits

               

Locatie: G&C Geijsteren
Aanvang: 11:00 uur
Zaterdag 02 juni 2018

Vaart inzingen

De dag voor de Vaart, zaterdag 2 juni, gaan we de Vaart alvast in zingen! Diverse koren komen op het terras om voor een geweldige avond te zorgen!

Locatie: Terras
Aanvang: 19:00 uur
Zondag 03 juni 2018

Vaart

Al eeuwen lang trekt veertien dagen na Pinksteren 'de Vaart' door de feestelijk versierde straten van Boxmeer. Elk jaar zijn duizenden getuige van een prachtig schouwspel, waaraan honderden schoolgaande kinderen uit Boxmeer en de omliggende dorpen meedoen. Samen met gilden en muziekgezelschappen en een groot aantal vrijwilligers maken zij 'de Vaart' tot een van de belangrijkste (culturele) evenementen van Boxmeer.

Bent u er ook bij??

 

Locatie: Wilhelminaplein
Aanvang: 10:30 uur
Zaterdag 09 juni 2018

Summer Bites & Wines

Summer Bites & Wines

Zomers dineren met live muziek op ons terras!

Wij serveren deze avonden zomerse tapasgerechten met bijpassende wijnen en zomerse cocktails!

Aanvang muziek vanaf 17:00

Datum: 9 juni 
Thema: ESPANA

U bent van harte welkom. Wilt u zeker zijn van een tafel, reserveer dan tijdig.
info@riche.nl
0485-578222

SUMMER BITES & WINES - RICHE BOXMEER EVENTS

Locatie: Terras Riche
Aanvang: 17:00 uur
Vrijdag 22 juni 2018

Kermis

Het hele weekend, van vrijdag t/m dinsdag is er kermis in Boxmeer. U kunt genieten van de attracties, maar zeker ook van de gezellige terrasjes en muziek in het centrum van Boxmeer. Iedereen is welkom!!

Locatie:
Aanvang: 20:00 uur
Zaterdag 14 juli 2018

Summer Bites & Wines

Summer Bites & Wines

Zomers dineren met live muziek op ons terras!

Wij serveren deze avonden zomerse tapasgerechten met bijpassende wijnen en zomerse cocktails!

Aanvang muziek vanaf 17:00

Datum: 14 juli
Thema: FRANCE

U bent van harte welkom. Wilt u zeker zijn van een tafel, reserveer dan tijdig.
info@riche.nl
0485-578222

SUMMER BITES & WINES - RICHE BOXMEER EVENTS

Locatie: Terras Riche
Aanvang: 17:00 uur
Zaterdag 28 juli 2018

Blarenbal pleinfeest

Om alle lopers uit het Boxmeerse te feliciteren en ook te bedanken is er weer feest in Boxmeer. De wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse hebben voor het goede doel gelopen en daarom worden zij in het zonnetje gezet. Naast de wandelaars is er ook muziek. De band wordt snel bekend gemaakt! Net als andere jaren, zal het weer een groot feest worden!

Locatie: Wilhelminaplein
Aanvang: 20:00 uur
Maandag 30 juli 2018

Daags na de Tour

De grootste renners van Nederland komen weer naar BOxmeer om uit te vechten wie er met de prijs vandoor gaat. Naast het fietsen is het uiteraard groot feest in Boxmeer met diverse bands en DJ's. Dus houd deze maandag en dinsdagochtend maar mooi vrij!!

Locatie: Boxmeer
Aanvang: 12:00 uur
Vrijdag 31 augustus 2018 € 7,50

Pleinfeest DJ Bizzey, Charmante Gasten

Het 2-daags pleinfeest van Boxmeer gaat weer los! We beginnen vrijdag met Bizzey en de Charmante Gasten. Wat zullen we vaak JA! roepen!!

Dus houd deze avond vrij en dans mee met Bizzey!!

Locatie: Weijerplein
Aanvang: 12:00 uur
Zaterdag 01 september 2018 € 15,00

Pleinfeest met .........

Eén van Neerlands grootste feestbands komt naar Boxmeer. Vanaf juni kunnen we jullie vertellen welke band dit is. Maar ga er maar van uit dat dit weer een supergrootse avond gaat worden.

Dus 1 september is het weer feest in Boxmeer!!

Locatie: Weijerplein
Aanvang: 20:00 uur
Zaterdag 22 september 2018

Dubbus reünie

Na de geweldige avonden van de Geit en de Gemini, hebben we dit jaar contact gehad met Aad Bouw. De eigenaar van café Dubbus, het welbewogen café van Boxmeer. 

Aad wil zijn trouwe gasten graag weer eens zien en wel op 22 september 2018!  De Dubbus reünie! 

Dus, was jij ook één van die kroeggangers die regelmatig bij Dubbus over de vloer kwam? Kom dan 22 september naar Riche. Oude vrienden, bekende DJ's van toen en nog veel meer!!!!

We hebben er zin an!!!!

Locatie: GZ
Aanvang: 21:00 uur
Zaterdag 06 oktober 2018

Harmonie in concert

Locatie: GZ
Aanvang: 19:00 uur
Zaterdag 20 oktober 2018

ROCK@RICHE

ROCK@RICHE!!

20 oktober hebben we weer een gigantische grote ROCK Night. Deze editie komen the Editors, Nirvana en the Foo Fighters!!! Van 21.00 uur tot 02.00 uur rocken in Boxmeer.

Wie komen er spelen!

The Editors by Re-Editors
Nirvana by In Utero
Foo Fighters by Best of Foo

Kaarten in de VVK 10 en aan de deur 15

 

 

Locatie: GZ
Aanvang: 21:00 uur
Zaterdag 10 november 2018

Prinsenbal

Nog geen 11e van de 11e, maar wel in de carnavalstemming. Met onze duitse feestband wordt het weer een topavond!!!

En wie gaat er dit jaar de Prins van Boxmeer worden??

Locatie: GZ
Aanvang: 20:00 uur
Zaterdag 17 november 2018 € 5,00

Štěstí Festival

Štěstí Festival

Het Štěsti Festival 2018 is rond. De deelnemende kapellen zijn: Vinočanka Štěstí Die Edelweiss Kapelle Presentatie: Antoon Brenders 

 

Locatie: Grote Zaal Riche
Aanvang: 19:00 uur
Zaterdag 24 november 2018

Liedjesavond van Boxmeer

Welk lied van alle Boxmeerse schlagers wordt dit jaar als allerbeste uitgekozen??? Ben je benieuwd? Kom dan zeker kijken en meegenieten van een superleuke avond

!!!!

Locatie: GZ
Aanvang: 19:00 uur
Zondag 30 december 2018 € 10,00

Top 2000 in Concert

Hoe kun je het jaar beter afsluiten dan met een echte TOP2000 band!!!! De beste songs van de afgelopen jaren komen voorbij met een mooie licht- en videoshow! Meer nieuws volgt snel!! Maar ga er maar vanuit de beste muzikanten er bij zullen zijn!!!

Locatie: GZ
Aanvang: 19:00 uur