Events

Regelmatig komen de mooiste events bij Riche. Wat denkt u van de Amsterdamse middag met Andre Hazes, Rene Froger, Peter Beense, enz. 

Rock at Riche is erg populair. De beste tribute bands komen naar Boxmeer om er weer een geweldig feest van te maken.

Naast onze eigen evenementen organiseren wij ook vele andere events zoals kerstpartijen, de Boxmeerse carnaval, Daags na de Tour, Pleinfeest, bruiloften en ga maar door!!

Dus zoek je een mooie locatie voor jouw feest, kom dan eerst naar Riche!!

Zaterdag 01 april 2023 € 12,50

RAVE IN JE BIL!

RAVE IN JE BIL!

RAVE IN JE BIL!

ZATERDAG 1 APRIL 2023 | 20:30 uur tot 02:00 uur

_

Q-N

BICE-BEAT

VEIN.

TIMBALISM

_

21+

Kaarten te koop via https://www.raveinjebil.nl/

VVK: €12,50 | Deur: €15,-

Locatie: RICHE
Aanvang: 20:30 uur
Zondag 02 april 2023 € 22,50

Dé Amsterdamse middag van Boxmeer 2023

Dé Amsterdamse middag van Boxmeer 2023

BRABANTSE GEZELLIGHEID BIJ DÉ AMSTERDAMSE MIDDAG VAN BOXMEER

Na vier grandioze edities met onder andere Hazes, Froger en Tino Martin hebben we dit jaar niemand minder dan Frans Bauer weten binnen te halen!

Maar Fransje is niet de enige op het affiche van buiten 020. We hebben uit zeer betrouwbare bronnen vernomen dat je voor een écht feestje Marloez Atemlos moet hebben, dus daar zijn we achteraan gegaan. Deze Arnhemse schoonheid heeft met het Duitse lied al heel Nederland verovert en zal op 2 april ook in Boxmeer zorgen voor een ‘geschlaagde abend’.

Toch blijft de Amsterdamse Middag écht een Amsterdamse Middag zoals je gewend bent. Al is het maar vanwege één onmisbare artiest. Degene die al in 2017 bij de eerste editie aanwezig was en sindsdien jaarlijks acte de presence heeft gegeven is onze vriend Peter Beense. We zijn er trots op dat hij ook nu weer op het podium zal staan.

Verder staat ook ‘good old’ Johnny Romein op de bühne. Met vele liedjes van André Hazes senior in zijn repertoire is dat gegarandeerd feest. Traditioneel trappen we de middag af met onze twee bekende plaatselijke zangers Menno en Dennis!

Deze artiesten zullen samen met u de Grote zaal van Riche tot het gezelligste café van Boxmeer en omstreken maken. Dit gaat een grandioos festijn worden wat u als liefhebber zeker niet mag missen!!

Kaartverkoop

De voorverkoop begint zaterdag 10 december om 16:00 in de zaal bij Hotel Riche. Tickets zijn €22,50 per stuk. De online verkoop begint zaterdag 10 december om 20:00.
https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/d-amsterdamse-middag-van-boxmeer-202

Voor de VIP-kaartjes wordt vriendelijk verzocht contact op te nemen met Fred of Sven, dit vanwege het zeer beperkte aanbod.

Datum: Zondag 2 april 2023
Locatie: Riche Boxmeer Events
Steenstraat 51, 5831 JB Boxmeer
Zaal open: 15 uur

Locatie: GZ
Aanvang: 15:00 uur
Zaterdag 30 december 2023 € 23,50

Classic Hits inConcert 2023

Classic Hits inConcert 2023

Classis Hits in CONCERT 2023

December is de maand van de legendarische toplijsten van de grootste classic hits allertijden waaronder, natuurlijk De Lijst Der Lijsten: de Top 2000. Een jaarlijks hoogtepunt waar menig muziekliefhebber naar toe leeft. Classic Hits In Concert is hét spektakel dat een extra dimensie toevoegt aan het grote 'feest der herkenning' op de diverse radiozenders.

Meer dan twintig muzikanten brengen een avondvullende show in steeds wisselende samenstelling. De show neemt je mee naar de ultieme meezingers, maar ook naar de onverwachte hoekjes uit de Top 2000. De hele avond staat in het teken van de pop, rock en soul klassiekers uit allergrootste lijsten.

Classic Hits in Concert speelt ook net de nummers die je niet zo snel live zult horen. Herkenning en verrassing dus, maar altijd een verhaal. Evergreens, ‘band’ liedjes, iconische gitaarsolo’s en de verborgen pareltjes wisselen elkaar in hoog tempo af. Een hommage aan de pioniers die al jaren ‘overleven’ in de charts, met de ambitie om de originelen zo dicht mogelijk te benaderen.

De nummers die gespeeld worden blijven altijd een verrassing. Dat is één van de krachten van het concept. Het kan variëren van ABBA tot Led Zeppelin, Prince tot Pearl Jam, Fleetwood Mac tot Foo Fighters, Bowie tot Beatles of Aretha Franklin tot Tina Turner.

Dit avondvullend feest is de ideale afsluiter van het jaar of nieuwjaarsopener die net even dat muzikaal-feestelijke tintje geeft aan het weerzien van vrienden en bekenden.

Classic Hits In Concert is een bonte show met veel dynamiek, niet in de laatste plaats door de zeven zangers en zangeressen - ieder een eigen (stem) geluid - die elkaar afwisselen. De vocalisten worden aangevuld met een geroutineerde groep top-musici en mooie visuals die gezamenlijk toewerken naar een grande finale.

Met o.a. leden van; Wild Romance, The Gathering, The Matthews Baartmans Conspiracy, Jack Poels (solo), Sleeze Beez, Walter Trout, Hollands Got Talent, Physical Graffiti en Steve Conte.

ZA. 30 DECEMBER 2022

Doors open 19:00 / Showtime 21:00

GROTE ZAAL RICHE BOXMEER
Voorverkoop 23,50 euro
http://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/classic-hits-in-concert-2023

 

Locatie: GZ
Aanvang: 19:00 uur